VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG

Vad roligt att du hittade hit.

Här kommer jag att berätta vad som händer på vår lilla gård. Vi lever ett enkelt liv och försöker följa naturens växlingar.

Ibland är det lugnt och avslappnande och ibland springer tiden iväg. Har flera intressen och därför hoppas jag kunna dela med mig av lite olika händelser och tankar.

Glada hälsningar
Christina

torsdag 7 november 2013

Mystisk tavla


Tiden går fort och det har saknats tillfälle att fota nya bilder. Så då får jag bjuda på en bild på en tavla som inköptes på den lokala loppmarknaden i vår bygd. Är helt okunnig om tavlor och blev helt enkelt förälskad i den och den inhandlades helt impulsivt. Om man försiktigt känner på tavlan märker man att motivet är målat på en träyta där konstnären med ett verktyg gjort nivåskillnader och skurit ut motivet...

 
 
En liten signatur i ett hörn som jag inte vet vem det är...möjligtvis kan ju någon annan känna till vem som målat tavlan.
 

Märket på baksidan är lika okänt som resten av tavlan...Det var en fin upplevelse att bli förälskad i en tavla utan att veta något om den. Så nu får jag väl gå lite oftare på loppmarknader hihi...

Ha en bra vecka
Kramizar
Christina 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar